Koronainfo

Turvallisesti Runoviikolle!

Tältä sivulta löydät ohjeita turvalliseen tapahtumavierailuun liittyen. Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten ohjeistuksia ja päivitämme ohjeita tapahtumajärjestelyiden edetessä.

Noudatamme Runoviikolla koronavirustartuntojen torjumiseen liittyviä viranomaisohjeita ja –suosituksia mm. asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksien kautta.

Tällä hetkellä voimassa olevat yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitukset:

Kainuun sote kieltää Kajaanissa sisätiloissa yli kymmenen ja ulkotiloissa yli 50 hengen tapahtumat 30.6. saakka. Tätä suurempia tilaisuuksia voidaan kuitenkin järjestää noudattaen OKM:n ja THL:n 31.5.2021 päivittämää ohjetta.

Muistilista tilaisuuteen tullessasi:

  • Tule paikalle tapahtumaan vain terveenä
  • Huolehdi riittävästä etäisyydestä muihin asiakkaihiin
  • Kasvomaskin tai visiirin käyttö on suositeltavaa
  • Muista käsi- ja yskimishygienia
  • Tule ajoissa paikalle, viimeistään 15min ennen tilaisuuden alkua

Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen käyttöä. Huomioi, että sovellus ei toimi, mikäli puhelin on lentotilassa. Huolehdi kuitenkin, että puhelimesi on äänettömällä tilaisuuden aikana. THL suosituksen mukaisesti pyydämme ovella lipunostajia jättämään yhteystietonsa erilliselle lomakkeelle mahdollisen altistumistilanteen varalta. Ennakkoon lipun Kajaani Infon tai Lippupisteen kautta ostaneiden tiedot on jo tallennettu.

Koko Kai­nuun ko­ro­na­ti­lan­teen ajan­ta­sai­nen ti­lan­ne­tie­to, tiedotteet, ohjeet ja suositukset löytyvät Kainuun soten verkkosivulta sekä Kajaanin kaupungin koronainfosta.

Mi­kä­li epäi­let saa­nee­si ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­nan, tee oi­rear­vio omao­lo-pal­ve­lus­sa tai ole yh­tey­des­sä Kainuun soten päi­vys­ty­sa­pu­nu­me­roon 116 117, hätätilanteessa soita 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivu päivitetty 23.6.2021