Lyhytteatterifestivaali

Lyhytteatterifestivaali

Katselmus alle 30 mittaisille esityksille. Mukana niin ammattilais-, opiskelija- kuin harrastajaryhmiä. Tervetuloa nauttimaan tiivistämisen mestarinäytteistä!

Kajaanin Runoviikon vuoden 2017 Lyhytteatterifestivaalien esiintyjät on valittu. Katselmukseen valittiin viisi esitystä. Luvassa on monenlaisia esityksiä: tanssillista tutkielmaa rituaalisuudesta ja liikkeen toisteisuudesta, omanlaatuista yhteislaulua, lempeästi katsojaa haastavaa todellisuuden tutkimista ja paljon muuta.

 

Tänä vuonna valituissa esityksissä nousevat teemoiksi katsojien kevyt osallistaminen ja ympäröivän todellisuuden tutkaileminen. Valitut esitykset ovat Kosunen Companyn “An Awkward sing-a-long”, Anna Böhmin ja Sofia Smedsin “Another Two”, Nelli Ojapalon “Her(e)”, Seija Mustanevan ja Ia Samoilin “Iloja ja haaveita skeittiparkista kiikkutuoliin” sekä Kirsi Järvilehdon ja Tuomas Karlssonin “KRAPULA”.

 

Lyhytteatterifestivaalit järjestetään Generaattorille (Kaupakatu 36, 87100 Kajaani) lauantaina 8.7.2017 klo 13 alkaen. Lippuja tapahtumaan voi ostaa ovelta (käteismaksu), osoitteesta www.lippu.fi tai Kajaani Infosta.

 

Lyhytteatterifestivaaleja tuottavat yhdessä Kajaanin Runoviikko ja kulttuuriosuuskunta G-voima.

 

Lisätiedot: Juho Hannikainen p. 044 0626061

 

Generaattori
8. heinäkuu, 2017
3h (väliaika)
13:00
13
Osta Lippu