Runoviikon ystävät ry

Hallitus

Puheenjohtaja
Lea Nieminen

Rahastonhoitaja ja jäsenvastaava
Miia Kauppinen

Sihteeri
Sirpa Perttunen

Jäsen
Mira Fordell

Jäsen
Teija Malmilaakso

Varajäsen
Maija Rissanen

Varajäsen
Vappu Verronen

Hyvää alkanutta Suomi100-juhlavuotta!

Saat tämän jäsenkirjeen yhdessä Kajaanin Runoviikon tulevan kesän ohjelmalehtisen kanssa. Jälleen on luvassa monipuolinen ja mielenkiintoinen Runoviikko.  Suven Runoilija 2017 on Henriikka Tavi.

Runoviikon Ystävät ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 19.4.2017 klo 19.00 Lehtikankaan monitoimitalossa (Rinnekatu 2A).  Vuosikokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt asiat.  Tervetuloa kokoukseen ja tutustumaan uuteen Lehtikankaan monitoimitaloon!

Jäsenmaksu 10€/vuosi tulee maksaa yhdistyksen tilille FI 03 5760 0320 0779 68, viite 2710152, huhtikuun loppuun mennessä.  Runoviikon Ystävät ry:n toimikaudeksi on viime kesän vuosikokouksessa muutettu kalenterivuosi, joten kyseessä on vuoden 2017 jäsenmaksu. Jäsenmaksun voi maksaa myös käteisellä vuosikokouksessa rahastonhoitaja Miia Kauppiselle. Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi Runoviikon Ystävien sähköpostiin runoviikonystavat@gmail.com , jotta saamme postituslistan ajan tasalle.  Seuraava jäsenkirje lähetetään sähköpostina.

Runoviikon Ystävät ry on saanut Suomi100-tunnuksen Runopolku-hankkeelle, joka avataan Runoviikolla 2017 ja joka toteutetaan vuosittain vaihtuvin runoin.  Siispä kaikki jäsenet ovat tervetulleita Runopolku 2017 –avajaisiin keskiviikkona 5.7.2017. Kokoonnumme ensin Runovarttiin Eino Leinon patsaalle klo 12.00, jonka jälkeen alkaa opastettu Runopolku-reitti, jolla Kainuun Lausujat lausuvat Runopolun runot. Runot ovat sekä kainuulaisten runoilijoiden että Suven runoilijoiden runoja.  Oppaana Runopolulla on Kajaanin Matkailuoppaiden Anja Hongisto.

Runoviikon Ystävät ry:n kesäkokous pidetään keskiviikkona 5.7.2017 klo 18.00 alkaen Kaukametsän opiston auditoriossa (Koskikatu 4B), tervetuloa!  

Kesäkokouksessa keskustelemme Runoviikon ystävien toiminnasta ja nautimme pientä purtavaa.  Kesäkokouksen jälkeen lähdemme yhdessä katsomaan Leo Honkosen Pentti Saarikosken teksteihin perustuvan esityksen Klassikko.  Esitys alkaa klo 20.00 Kaukametsän salissa ja se kestää noin tunnin.  Kajaanin Runoviikko ja Runoviikon ystävät ry tarjoaa esityksen jäsenmaksun maksaneille jäsenille.  Ilmoittautumiset 30.6.2017 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen runoviikonystavat@gmail.com tai viestillä puhelinnumeroon 0405790492.

Kajaanin Runoviikon Runotar –koruja on mahdollista ostaa Runoviikon ystävien kokouksissa ja Runoviikolla.  Koru on kajaanilaista käsityötä.  Runotar –korun on Runoviikon Ystävät ry:lle suunnitellut graafikko Jukka Laukkanen ja korut on valmistanut nyt jo edesmennyt kultaseppä Juha Riihijärvi.
 
Kulttuuriterveisin,
Lea Nieminen
puheenjohtaja
Runoviikon Ystävät ry